U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Over ons

Wij, Jasper en Frieda van der Meijden zijn een echtpaar. We wonen sinds 2005 in een vrijstaand huis met een ruime tuin in Herwijnen. Ons huis ligt onder aan de dijk, waar vandaan we de rivier de Waal zien stromen. Vanuit de kamer hebben we uitzicht over het veld.

Kerkelijk behoren we tot de Gereformeerde Gemeente in Nederland te Leerdam. Dit betekent dat we tot de reformatorische gezindte behoren, maar ook opvang bieden aan kinderen waarvan de ouder de christelijke waarden en normen respecteren. Zelf ben ik, Frieda,  BIG geregistreerd HBO verpleegkundig en in het bezit van de kinderaantekening. Daarnaast heb ik een opleiding en diverse cursussen op het gebied van Autisme gevolgd. Mijn man, Jasper, werkt als groenteboer op de markt.

Het unieke aan ons logeergezin is dat we zoveel als mogelijk is als een gewoon gezin fungeren. Er verblijven niet meer dan vier kinderen tegelijk waardoor de huiselijke sfeer gewaarborgd blijft.